Persoane Juridice

Redirecționază 20%

Dacă ai personalitate juridică poți redirecționa 20% din impozitul pe venit către Asociația AllGrow. Iată cum poți face acest lucru.

Legea sponsorizării și Codul fiscal permite oricărei microîntreprinderi sau companii să facă sponsorizări în limita a 20% din impozitul pe venit și să beneficieze de facilități fiscale, în anumite condiții prevăzute de lege.

01

La finalul fiecărui trimestru se calculează impozitul pe venit iar suma ce poate fi redistribuită nu trebuie să depășească procentul maxim de 20%. Pentru microîntreprinderi,  diferența de 80% din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat.

02

Completează contractul de sponsorizare și trimite-l Asociației All Grow. Contractul poate fi descărcat de aici.

03

Vireză suma aferentă sponsorizării în contul Asociației AllGrow până în ultima zi a trimestrului în curs. Înregistratea sponsorizării în contabilitate.

04

Completeze și trimite către ANAF Declarația 107 pentru toate sponsorizările efectuate în anul 2021 în luna ianuarie a anului următor. 

Back to School

Donații de materiale

Persoanele juridice pot dona materiale de birou sau rechizite școlilor din Romania. Asociația AllGrow intermediază acest proces și coordonează comunicarea cu școlile și companiile ce sunt dornice să doneze.  În trecut am primit rechizite, mobilă ce au fost de mare ajutor profesorilor și școlilor ce fac parte din rețeau noastră.  Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi pe site sau pe email (

info[at]allgrowconsulting.com și vom găsi o soluție cu impact. Îți mulțumim!