DSC_7319.JPG

Când sprijini AllGrow, donația ta merge acolo unde nevoia este cea mai mare și unde, împreună, putem face cel mai mult bine.

INVEST IN EDUCATION

Cadrele didactice din România folosesc predarea centrată pe profesor de tipul expunerilor (învățare pasivă). Metodele adaptate nevoilor individuale ale elevilor și oferirea de feedback sunt mai puțin utilizate.​ (Sursa: Raport OECD 2021)
Folosind metoda Design Thinking, AllGrow vine în ajutorul cadrelor didactice să-și diversifice modul de lucra cu elevii și de a-i pregăti pentru un viitor din ce în ce mai incert și complex. Astfel construim un ecosistem unde copiii și tinerii își dezvoltă competențele și abilități necesare adaptării la acest mediu printre care menționăm gândirea critică, empatia, creativitatea, comunicarea și colaborarea, numite și competențe ale secolului XXI (Binkley, et al., 2010).
Activitățile noastre includ dezvoltarea de curriculum pentru a lucra la clasă, pregătirea cadrelor didactice, construiea de comunități de schimb de bune practici, acces la resurse educaționale și conectarea cu mediul de afaceri și voluntari. Astfel avem o abordare sistemică și încercăm să oferim acces la informații, resurse și inspirația necesară pentru a realiza schimbarea. 
Nu putem face toate aceste lucruri singuri și avem nevoie de ajutorul tău ca să All Grow!

Arată că îți pasă! 

WhatsApp Image 2022-04-30 at 3.43.26 PM.jpeg
Susține o școală să participe la Change Architects 

Oferă unei școli posibilitatea de a angrena elevii în activități educative pe parcursul unui an școlar. Susținerea ta va fi recunoscută la nivel de școală și comunitate. 

1.000Ron

WhatsApp Image 2021-05-07 at 20.25.05 (4).jpeg
Oferă un kit de materiale educative unei clase din mediul rural

Elevii unei clase vor primi materiale educative și rechizite școlare pentru a putea desfășura activități educative facilitate de cadrele didactice folosind Design Thinking. Incluse sunt și posterele și cheltuieli de transport.

800Ron

Ploiesti.png
Oferă șansa unui profesor de a  participa gratuit la cursul de Design Thinking

Un curs interactiv compus din 6 module unde cadre didactice din întreaga țară se întâlnesc online pentru a descoperi metoda design thinking și pentru a o aplica la clasă.

200Ron

Indiferent de cum și cât alegi să donezi, îți mulțumim că îți pasă.

Transfer Bancar

Transferul bancar este cea mai ieftină metodă de a dona către noi, pentru că nu sunt percepute taxe de către platforma de donații.

Nume cont: Asociația  All Grow 

CUI: 38498132

Adresă: 278 Calea Odobesti, Campineanca, Vrancea

IBAN:   RO74BTRLRONCRT0526214401

Donează ziua de naștere

Vine ziua ta de naștere și vrei să o dedici cauzei noastre. Acum poți folosi Galantom pentru a constri o campanie de strângere de fonduri pentru AllGrow. Intră pe acest link pentru a afla mai multe.

Donează Materiale

Vrei să donezi rechizite, mobilier, echipamente tehnologice sau alte buniri ce crezi ca ar fi utile școlilor și elevilor. Te rugăm să ne scciir pe adresa noastră info@allgrowconsulting.compentru a vedea cine ar putea beneficia de ele și cum puten să le trimitem. 

Crypto

Dacă ești fan crypto monede și vrei să împarți din pușculița ta cu noi. Ne poți trimite monedele tale aici... (To be added)

ziduri7_edited.jpg

Ce se întâmplă cu donația mea?

Fiecare activitate dezvoltată de noi are în spate oameni pasionați ce au decis să dedice timp pentru aceste activități chiar dacă multe din activitățile noastre le desfășurăm cu voluntari avem nevoie și de susținere materială. 

- Materiale ce merg direct la elevi/școli

- Diplome, printuri, materiale promotionale, 

- Servicii (telefon, zoom, internet, transport, etc.) 

- Timp pentru dezvoltare conținut

- Timp pentru operațiuni si implementare programe

- Marketing, promovare și fundraising 

- Dezvoltare echipă

Ce promitem?

- Transparenta - angajamentul nostru

- Lista donatorilor 

- Raport anual

- Inscriere buletin de stiri

- Recunoastere in social media si in scoala 

- Participarea la evenimente AllGrow

Cum altfel pot contribui la schimbare?

Promovează
 

Dacă îți place ce facem și vrei să ne susții, am aprecia daca ne-ai promova activitatea în social media. Linkedin, Facebook, Instagram, your choice! 

Conectează
 

Dacă știi o organizație sau o persoană ce ar putea fi interesată de ceea ce facem noi, nu ezita să ne pui în contact. Un scurt email de prezentare poate fi începutul unei colaborări pe termen lung.

Devino Voluntar
 

Vrei să te alături echipei AllGrow și să duci lucrurile la alt nivel? Indiferent dacă ești la începutul carierei sau ai deja experiență, participă si tu la schimbare!

Redirecționează
3.5%

Poți redirecționează 3.5% din impozitul anual pe venituri din salarii către AllGrow.

Tot ce trebuie să faci este să completezi un document online și să-l trimiți către noi. Durează 5 minute, nu te costă nimic dar pe noi ne ajută foarte mult! 

We are grateful to you and thank you for your support!